Notícies

 • Planetari ERIS 8 de febrer de 2018 Presentació a Carme del nou planetari ERIS

  Aquest passat dissabte 20 de gener al teatre de Carme, es va fer la presentació del nou Planetari Eris.

  La Lídia, en Toni i la Roser van fer passar una bona estona als assistents amb l’experiència de visualitzar el cel d’hivern dins el planetari, fer un petit taller per als nens i nenes i prenent un got de xocolata calenta o un cafè amb pastes.

  Els que no vau poder venir, podeu consultar la pàgina www.eris.cat on veureu l’oferta de contes i astronomia i d’altres activitats.

 • Consell d'Infants Carme 8 de febrer de 2018 Constitució del Consell d'Infants de Carme

  El passat dijous 18 de gener es va fer a l’Escorxador (Centre d’Interpretació) el plenari constituent del Consell d’infants de Carme. Va ser un acte protocol·lari que va comptar amb la presència de l’alcaldessa del municipi, Ildefonsa Tarrida i on els veritables protagonistes van ser els nois i noies que van prendre possessió del seu càrrec com a conselleres i consellers d’aquest òrgan que, a partir d’ara, es vol convertir en un dels pals de paller de la participació ciutadana del poble.

 • Carnestoltes 2018 1 de febrer de 2018 Carnestoltes 2018

  Diumenge, 11 de febrer 2018

  5 de la tarda , Inscripcions concurs de disfresses al Teatre

  ¼ de 6 , inici de la Rua amb el grup CREMALLERA . Sortida del teatre i cercavila pels carrers del poble fins a tornar al local del teatre.

  6 de la tarda, al Teatre, animació infantil amb el grup CREMALLERA i lliurament de premis de les comparses i disfresses.

  A l’acabar xocolatada per a tothom

 • 31 de gener de 2018 Calendari d'activitats Febrer - Març 2018

  Dins del fitxer adjunt podeu trobar el calendari d'activitats dels mesos de febrer - març del 2018.

 • Manifest contra la violència 25 de novembre de 2017 Carme contra la violència envers les dones

  Dissabte 25 de novembre, dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Carme, sensible als problemes de violència que pateixen encara algunes dones del nostre país, va convocar la població a les 8 de la tarda a la porxada de l’Ajuntament per manifestar el seu rebuig.

 • 6 de novembre de 2017 Aprovació de les bases que regiran la convocatòria per poder seleccionar personal en pràctiques

  Per Decret d’alcaldia de data 31 d’octubre de 2017 s’aproven les bases i la respectiva convocatòria per poder seleccionar personal en pràctiques vinculat al Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per un període de sis mesos a jornada completa, de l’Ajuntament de Carme, per concurs de mèrits de personal laboral temporal. Degut a raons d’urgència acreditades degudament en el expedient s’aplicarà al procediment la tramitació d’urgència d’acord amb l’article 33 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques

 • 16 de març de 2017 Carme, Carnestoltes 2017
 • 16 de març de 2017 Dijous Gras a Carme
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49