CARME ACULL LA 30a. CURSA DE L’ESQUIADOR

Dimarts, 27 de novembre de 2018 a les 00:00

Aquest passat diumenge 25 de novembre, Carme va acollir la 30a. edició de la Cursa de l’Esquiador organitzada, conjuntament, per la UECAnoia i l’Ajuntament.

Més d’un miler de persones, entre participants, acompanyants i organitzadors, es van donar cita a Carme per gaudir d’aquesta consolidada prova que persegueix, més enllà de la pràctica esportiva, una descoberta del territori i posar en valor el patrimoni paisatgístic i cultural de la comarca.

La prova, amb sortida i arribada a Carme, va transcórrer, també, per corriols i senders encisadors d’Orpí, La Torre de Claramunt, La Llacuna, Mediona i Santa Maria de Miralles. En aquest sentit, l’organització va preveure enllaçar dues de les rutes de l’aigua que promou el municipi, la del Rec i la del Molí Major, ambdues rutes amb aquest element de la natura com a protagonista destacat.

Va ser un esdeveniment important per al poble a nivell divulgatiu, econòmic i turístic que va comptar amb el suport actiu dels carmetans i les carmetanes, a través dels voluntaris que van col·laborar en el desenvolupament de la cursa i del veïnat que va sortir al carrer a viure la prova.

Darrera actualització: 27.11.2018 | 09:21